Dosegnite najudaljenije otoke i otočiće...


Otkrijte sve tajne mediteranske obale...i dalje...


Najpopularnija odredišta za najam motornih jahti

Motorne jahte - odredište Mediteran

Otkrijte Mediteran na motornim jahtama

Provedite svoj najbolji jahtaški odmor na Mediteranu - za sve koji vole kulturu i predivno, čisto more. Italija sa Sardinijom i Sicilijom jedno je od najpopularnijih, okružena s 5 mora i na tisuće otoka. Od Plave lagune na Capriju, preko vulkanskih otoka i ribarskih mjestašca te poznatih odmarališta, otkrijte sve skrivene ljepote ove mediteranske zemlje. Hrvatska je popularna zbog prirodnih ljepota i razvedene obale. U Grčkoj su najpopularnije regije za plovidbu one oko Atene i Lefkasa, kao i brojnih otoka. Španjolska i Ibiza te Turska s Marmarisom i Bodrumom nude predivno iskustvo istraživanja prirodne i kulturne baštine.


Najam jahti na Karibima

Karibi - najpopularnije odredište za najam jahti

Karibi obuhvaćaju područje Karipskog mora, više od 7000 otoka, otočića i grebena i okruženi su Meksičkim zaljevom te Sjevernom, Središnjom i Južnom Amerikom što ih čini savršenom jahtaškom destinacijom zbog toga što ondje uistinu ima mnogo toga za istražiti. Plovidba Karibima jedinstveno je iskustvo zbog predivnog, čistog, azurnog mora, i tropske klime. Njihove veličanstvene pješčane plaže dio su bogate biološke raznolikosti, a njihovi stanovnici većinom su afričkog podrijetla s primjesama europskih, indijanskih ili azijskih korijena, što pridonosi kulturološkoj raznolikosti. Uživajte u plovidbi Karibima na motornoj jahti sa skiperom, ili bez posade i svi vaši jahtaški snovi će se ostvariti!

Više o popularnim odredištima

Saznajte više o pojedinim odredištima popularnim za najam motornih brodova na našim specijaliziranim stranicama. A Yacht Charter Dubrovnik vam pruža informacije o najmu jahte u regiji oko Dubrovnika, dok A Yacht Charter Zadar otkriva zašto je Zadar tako popularan. A Yacht Charter Athens adresa je za detalje o najmu brodova u ovoj predivnoj grčkoj destinaciji, a A Yacht Charter Bodrum predstavlja vam ovu interesantnu tursku regiju. Za više informacija o najmu broda na Karibima, posjetite Sail Caribbean Yachts.