Iskusite Jahta Najam i provedite nezaboravan odmor!


Isplovite u duboki, plavi Mediteran...


Kako odabrati motornu jahtu za najam

Motorne jahte - modeli

Najpopularniji modeli motornih jahti za najam

Najpopularniji modeli motornih jahti koje možete odabrati za najam uključuju:

Sunseeker - od LOA 37'-100+', luksuzne motorne jahte. Neki od najpopularnijih modela uključuju Snapper, Sunseeker Yachts, Manhattan, Predator i Portofino.

Benetti - od LOA 100'-229', elegantne i udobne jahte.

Azimut - od 39'-100+'. Najpopularniji modeli uključuju Flybridge, Sportiness, Magellano i Azimut Grande.

Pershing - luksuzne motorne jahte slavne po izvrsnim performansama, eleganciji, materijalima izvrsne kvalitete i predivnim interijerima.

Fairline - od LOA 34'-80' - Targa i Squadron modeli.


Najam motorne jahte - cijena

Koliko je bitna cijena najma motorne jahte?

Cijena najma motorne jahte bitna je kod odabira broda, no neka ona ne bude vaš jedini i najbitniji čimbenik. Kad unajmljujete jahtu, svakako uzmite u obzir agenciju od koje unajmljujete brod, njihovu reputaciju, kvalitetu njihovih motornih jahti za najam, a ne samo cijenu. Cijena jahte za najam samo je manji dio sveukupnog troška jedrenja i jeftiniji brod obično može značiti veće probleme. Odabir najjeftinije motorne jahte za najam obično znači da ste odabrali brod starijeg godišta kojemu možda nedostaje neka bitna oprema ili koja tijekom jedrenja može pokazati probleme u plovidbi. Stoga, najbitniji savjeti za najam glase: odaberite brod koji je najbolji za vas, vaše potrebe i želje i uživajte u bezbrižnom odmoru!