Iskusite najbolji jahtaški odmor...s Jahta Najam.


Istražite sve ljepote gradova, luka, marina...s nama.


Otplovite i sanjarite...s nama.


S Jahta Najam nikad niste sami!


Zašto unajmiti motornu jahtu kod nas?

 

Jahta Najam - Vaša najuzbudljivija jahtaška avantura!

 

Unajmite motornu jahtu kod nas i odabrali ste pouzdanog, profesionalnog partnera kojemu je kvaliteta usluge najbitnija i kojemu je glavni cilj ispuniti svaku vašu jahtašku želju!

 

 

Jahta Najam dio je vodeće Sailing Europe Grupe koja je na nautičkom tržištu prisutna više od desetljeća i tijekom godina stekla je reputaciju jedne od vodećih tvrtki koja nudi usluge najma motornih jahti.

 

 

Mi ispunjavamo sve vaše jahtaške želje!


 

 

Jahta Najam - Vaša najuzbudljivija jahtaška avantura

 

Jahta Najam dio je vodeće Sailing Europe Grupe koja promovira jahtarenje, ekološku osviještenost te zdrav život u skladu s morem i prirodom.

 

Naša misija jest obogatiti živote naših klijenata pružajući im jedinstvene jahtaške pakete prilagođene njihovim potrebama i posebno krojene samo za njih, a uz koje se otkriva jahtarenje Mediteranom i ostalim atraktivnim odredištima diljem svijeta.

 

U tu svrhu uložili smo mnoge godine u sakupljanje, odabir i objave on-line podataka jedne od najvećih baza plovila na svijetu kako biste mogli odabrati između različitih veličina i tipova motornih jahti te se odlučili za brod prema svom ukusu i željama!

 

Sjedište nam je u Zagrebu. Radeći na ovome poslu i uživajući u njemu, upoznali smo gotovo svaki kutak jadranske obale. Poznajemo vlasnike malih, obiteljskih restorana u kojima služe domaće specijalitete mediteranske kuhinje. I svjetske. Poznajemo i proizvođače domaćih vina autohtonih vrsta grožđa u malim podrumima.

 

Od velike važnosti nam je da svi budu zadovoljni našom uslugom i da se u svakome trenutku osjećaju sigurno. Iznimno nam je bitno održati okoliš čistim i njegovati ekološka načela očuvanja morskog ekosustava. Odvest ćemo vas na prekrasne, netaknute plaže, ali u isto vrijeme brinut ćemo se da se ljepota okoliša sačuva i održi čista za ostale posjetitelje i buduće naraštaje koji dolaze iza nas.

 

Za vas smo pripremili niz specijaliziranih stranica kako bismo vas što bolje informirali o najmu brodova u različitim regijama Europe i svijeta. Za općenite informacije o najmu brodova, njihovom odabiru i vrstama najma, posjetite A Yacht Charter Group. Imamo i niz stranica na različitim jezicima pa tako možete proučiti Max Boot Mieten s detaljima o najmu na njemačkom jeziku ili Alquiler de Barcos Hola ako ste poznavatelj španjolskog jezika. Ecco Noleggio Barche adresa je za govornike talijanskog, a na stranici Oui Location Bateau poznavatelji francuskog mogu pronaći detalje o najmu broda u najpopularnijim odredištima svijeta. Max Plachetnice stranica je na češkom jeziku koja predstavlja najam jedrilica, dok na engleskom jeziku među ostalim možete proučiti A Yacht Charter Greece i saznati sve o najmu jahti u Grčkoj.

 

Jahtarite s nama i upustite se u najuzbudljiviju jahtašku avanturu!

Naši kontakti:

Možete nam se obratiti putem svih dostupnih kanala navedenima u dijelu Kontakti.

 

Možete nas nazvati, mi možemo Nazvati Vas, možete nam poslati E-mail ili nam se javiti putem Skypea...

štogod Vama najbolje odgovara.

 

Ispunite sve svoje želje, uz pomoć partnera koji će učiniti sve kako bi vaš odmor na jathi učinio nezaboravnim - plovite s nama!

 

Jahta Najam iznajmljuje jedrilice diljem Mediterana, ispunjavajući sve vaše želje i potrebe. Zadovoljni klijenti ono su čemu težimo!

 

Fax: +385 (0)1 4882 209

 

Naša adresa je:

Jahta Najam
Sailing Europe Grupa
Avenija Dubrovnik 15, pav. 9a
10 000 Zagreb

Hrvatska